Over IkBenWel.nl

Lekker in je lijf, lekker in je leven!


'Ruimte voor rust' is de locatie van IkBenWel.nl

De praktijk is gevestigd in Westerwolde, de mooiste streek van Oost Groningen, in de plaats Wedde. In een oud boerderijtje, midden op het platteland aan een halfverharde weg tussen de akkers. Dat betekent: Rust.

In de winter zijn de akkers kaal. In het groeiseizoen zie de je aardappel- en maisplanten groeien. Er zijn geen buurgeluiden, er is geen verkeerslawaai, geen passantenstroom. Hooguit af en toe het langsrijden van een van de bewoners van verderop. Of de boer die zijn land bewerkt.

Wat wel altijd aanwezig is, dat zijn de seizoenen. En het weer. Als het koud is, is het er behaaglijk door de kachel, maar neem toch ook lekker warme sokken of sloffen mee…

Verder zijn er rondom het huis alleen allerlei soorten vogels en reeën. Ook onze eigen kippen scharrelen in en om de tuin.

De rust van deze plek nodigt uit om zelf ook tot rust te komen. Waar zou je beter naar binnen kunnen keren, dan hier. Hier is Ruimte voor Rust. Ruimte voor jezelf.


Het boerderijtje

Het uitzicht vanuit de praktijk in het voorjaar.

Winters uitzicht… Zie je de reeën?


Over Ariadne Schilt

Ik ben Ariadne Schilt (1966), oprichter van IkBenWel.nl. Ik heb opleidingen tot Wellness coach, Vital life coach, Massage therapeut en Hypnose therapeut genoten, aangevuld met cursussen als Pilates trainer en (Hard)loop trainer.

Dit heb ik gedaan omdat ik zoveel mensen in een negatieve spiraal terecht zag komen van stress, vermoeidheid, gedeprimeerdheid en zwaarte  …  En dat is zo zonde! Want het leven is kostbaar – en het hoeft zo niet te gaan. Daar wil ik iets aan doen!

Met IkBenWel.nl zet ik al mijn kennis en ervaring in om jou in een positieve spiraal terug te brengen, zodat je straks weer gezond, ontspannen, energiek, optimistisch, licht en veerkrachtig bent  – en vol overtuiging kunt zeggen: “Ik ben Wel!”.

Ik ben aangesloten bij de weergegeven beroepsverenigingen. Als lid van Batc, als IHR- en ICR certificaathouder en als HVNL lid ben ik – voor zowel hypnotherapie als voor natuurgeneeskunde – gehouden aan het klacht- en tuchtrecht en voldoe ik aan de Wkkgz. En bovendien wordt de Natuurgeneeskundige therapie door zorgverzekeraars vergoed.


IkBenWel.nl op GoogleMaps

Gegevens IkBenWel.nl

Ariadne Schilt
Tritonlaan 1, 9698 PG Wedde
Telefoon: 06-49 12 78 95
ikbenwel.nl@gmail.com

KvK nr: 56881231
BTW nr: NL187421109B01
Bank: NL90 INGB 0006 9313 78