Activiteiten

Gezellige groepstrainingen waar je energie een Boost van krijgt!

Deze groepen heten Ik Ben Wel!  …  Doe mee, en je weet waarom


Voor 40+ vrouwen onderling, in een gezellig klein groepje.

Om ongestoord rustig weer in beweging te komen,

aan je conditie en/of je gewicht werken,

en je weer lekker in je lijf te voelen.

Ook, voor jou als je door blessures moet stoppen met rennen, en het nu Goed op wilt pakken.

Vanaf deze leeftijd is lichaamsbeweging belangrijker dan ooit!

Met deze cursus zorg je voor een uitstekende basis voor jouw verdere sportieve leven. Je zult zien dat je er puur plezier in gaat krijgen.

Start: elk jaar begin maart.

Klik HIER voor de details

Een wekelijks uurtje looptechniek- en intervaltraining voor vrouwen vanaf (ongeveer) 40 jaar die al 30 minuten achter elkaar kunnen hardlopen. Wil je uitgedaagd worden? Jouw tempo opkrikken? Soepeler lopen en de kans op blessures verkleinen? Dan is deze groep voor jou!

Ook hier is bouwen aan je gezondheid het doel. Niet wedstrijden winnen.

Je kunt elk moment instappen, want het is een ‘doorlopende’ groep.

Deze groep is begonnen in aansluiting op de allereerste cursus voor beginners. Omdat de deelneemsters door wilden gaan met de groepstraining. Doe gezellig mee!

Klik HIER voor de details

Omdat groepslessen niet worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, mogen ze niet via IkBenWel.nl worden gegeven. Daarom geef ik les als privépersoon en is deze pagina niet openbaar zichtbaar.

Hieronder staan de links naar de cursus en de groep voor gevorderden voor vrouwen vanaf 40 jaar die beide op dinsdagmiddag zijn. Bij voldoende belangstelling zal ik ook een open cursus geven, waarschijnlijk op de donderdagavond. Dus heb je zin om mee te doen, geef even een belletje op: 06 – 44 999 059. Of reageer via de contactpagina.

Individuele hardloopbegeleiding kan, als je dat nodig hebt, wèl via IkBenWel.nl gegeven worden als onderdeel van Natuurgeneeskundige therapie. Vraag gerust om advies.

Wat anderen zeggen:


Voor advies of aanmelding:

06 - 44 999 059

ikbenwel.nl@gmail.com