Bioresonantie

Bioresonantie

Bioresonantie therapie (BRT) is een therapievorm die ervan uit gaat dat alles een eigen elektrische trillingsgolf heeft en dat die kan worden gemeten, versterkt en gespiegeld met een Bioresonantie apparaat. Dat gaat via elektroden die in de hand gehouden worden.

De trillingsgolf van een gezonde persoon is harmonieus. Bij zieken wordt het trillingsbeeld verstoord door trillingen van bijv. bacteriën of pesticiden. Deze ziekmakende (pathogene) of ziekelijke (pathologische) trillingen zijn disharmonisch.

Bij verstoring van de harmonie is de elektrische golf onrustig in plaats van harmonieus. BRT kan de golf dan omgekeerd (geïnverteerd) teruggeven, waardoor de golf weer in harmonie komt. De disharmonie wordt als het ware uitgewist. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan dan vervolgens in actie komen om te doen wat nodig is. Ook kan het helpen om een middel in het circuit te zetten om de golf te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan een homeopatisch middel, een kruid, een voedingssupplement of Bachremedie. Dit helpt het zelfgenezend vermogen om sneller orde op zaken te kunnen stellen. Dit is het doel van de therapie.

Aanvullende therapie

Gewoonlijk wordt BRT niet als opzichzelfstaande therapie gegeven. Het therapiedoel waarvoor je bent gekomen kan soms pas na enige/geruime tijd bereikt worden. Dan kan het heel zinvol zijn om je lichaam alvast in de gewenste energetische toestand te brengen. Zo kan je lichaam wennen aan hoe het zal worden, en kan je doel spoediger bereikt worden. Ook in het geval dat er middelen zijn toegevoegd kan het helingsproces versneld plaatsvinden. Aan een BRT sessie gaat een Electro-acupunctuur volgens Voll (EAV) vooraf, omdat daarmee eerst de oorzakelijke energetische verstoring en eventueel een helpend middel wordt gevonden.

Wil je een afspraak maken of even overleggen?

Ik hoor graag van je!

Bel: 06 - 44 999 059