Elektro-acupunctuur (EAV) en Elektrotherapie

Elektro-acupunctuur volgens Voll

Electro-acupunctuur (EAV) is een manier om met een gevoelig apparaat te meten waar in het lichaam verstoringen en disbalansen zitten. Ook kunnen allergieën en intoleranties aan het licht komen. Vervolgens kan de oorzaak van de klachten worden opgespoord en aangepakt.

Zo kan bijvoorbeeld getest worden welke voeding goed, minder goed of juist helemaal niet goed is om te kunnen herstellen van klachten.

Met de meetapparatuur kan de elektrische geleiding van specifieke punten op de meridianen gemeten worden. Meridianen zijn de energiebanen die vanuit de klassieke acupunctuur bekend zijn.

TOEPASSING

In de praktijk maakt EAV gewoonlijk deel uit van een totaalbehandeling. EAV kan echter wel als opzichzelfstaande therapie worden toegepast. Een heel sterke combinatie met de EAV meting is een aanvulling met een bioresonantie behandeling. Daarmee kan de genezing op diep energetisch niveau direct van start gaan.


Elektrotherapie

Een punt van een meridiaan, en zelfs een heel gebied zoals bijvoorbeeld een froozen shoulder, kan terug in balans gebracht worden met een precies afgestemde elektrische impuls.

Als je energie te laag – of te hoog – is voor een EAV-meting, dan kan je energie eerst geneutraliseerd worden tot de juiste waarde.

Het is alleen veilig om Elektrotherapie toe te passen als je Geen elektrische implantaten hebt, en als je Niet in verwachting bent.

Wil je een afspraak maken of even overleggen?

Ik hoor graag van je!

Bel: 06 - 44 999 059